Frane / Roti

TEHNOLOGIA I-4X4

Banala tracÈ›iune integrală nu e de ajuns. TracÈ›iunea integrală i-Activ asigură aderenÈ›a perfectă a Mazda CX-5 în condiÈ›ii extreme, cu 27 de senzori care funcÈ›ionează de 200 de ori pe secundă. Sistemul monitorizează condiÈ›iile de drum, temperatura, cum frânezi È™i accelerezi È™i alÈ›i factori pentru a furniza tracÈ›iunea de care ai nevoie, exact aÈ™a cum ai nevoie. Află mai multe despre tehnologiile noastre de vârf.
 

ÎÈšI OFERIM SIG­UR­ANȚĂ, PEN­TRU CA TU SÄ‚ TE POÈšI BU­CURA DE CÄ‚LÄ‚T­OR­IE

Tehnologiile noastre avansate de siguranță i-ACTIVSENSE îÈ›i dau încredere totală în timpul deplasării, pentru a te bucura de plăcerea pură de a conduce, È™tiind că tu È™i pasagerii tăi sunteÈ›i protejaÈ›i în mod inteligent. Sistemele noastre funcÈ›ionează împreună pentru a te ajuta să recunoÈ™ti pericolele potenÈ›iale, pentru a evita coliziunile acolo unde este posibil È™i pentru a reduce gravitatea accidentelor atunci când acestea sunt inevitabile. Simte-te conectat la Mazda mai mult decât oricând.

ASISTENT DE FRÂNARE INTELIGENT PENTRU ORAȘ

CONDUS FÄ‚RÄ‚ STRES ÎN TRAFIC

Senzorii monitorizează continuu distanÈ›a È™i viteza de apropiere față de obstacolul din față È™i pregătesc frânele pentru frânarea de urgență. FuncÈ›iile SCBS includ detecÈ›ia pietonilor, acoperirea extinsă a camerei È™i viteza maximă, care ajută la prevenirea coliziunilor.


 In cazul in care nu gasiti piesa de care aveti nevoie in catalogul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne transmiteti seria de sasiu a autoturismului dumneavoastra.
 

FORMULAR CONTACT *

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 8.30-17.00

0720.499.825 0724.515.290 comenzi@radacini.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!