2ZR-FXE 1.8 Hybrid 1798 cmc 90 KW / 122 CP

PROPULSATI-VA IN STIL HIBRID

Traiti satisfactia unui stil de viata mai ecologic. Sistemul hibrid asigura propulsia optima cu ajutorului motorului electric, al motorului termic, in functie de stilul de condus. Ofera nu numai o economie mare de combustibil si emisii reduse, ci si o acceleratie lina dar puternica, amplificand placerea condusului.

SISTEM HIBRID

Motorul electric porneste masina in mod silentios si asigura un demaraj lin si propulsia la viteza mica, la viteze mari si atunci cand este nevoie de ao accelerare brusca, motorul electric impreuna cu puternicul dar eficientul motor termic de 1.8 L, ofera puterea necesara propulsiei si reincarca bateria hibridului. Electricitatea este otinuta prin intermediul rotatiei rotilor atunci cand vehiculul decelereaza, cat si prin intermediul rotatiilor motorului si transmisa catre motorul electric sau bateria hibridului cu ajutorul generatorului. 

 In cazul in care nu gasiti modelul dumneavoastra in catalogul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne transmiteti seria de sasiu a autoturismului dumneavoastra.
 

FORMULAR CONTACT *

Afficher: 1-1 de 1 produits

 Filtre

Compara produse

Vous devez ajouter au moins un produit pour comparer les produits.

Ajouté à la liste de souhaits!

A été retiré de la liste de souhaits!