1490 cmc 85 KW / 116 CP

INTRĂ ÎN ERA ECOLOGICĂ

Creează mai puține emisii atunci când conduci în oraș sau când îndeplinești sarcini zilnice. Sistemul hibrid reciclează energia înapoi în baterie și reîncarcă bateria atunci când frânezi, astfel încât să generezi emisii zero la condusul electric.

NU TREBUIE SĂ-ȚI SCHIMB OBICEIURILE

Fără a fi necesară încărcarea bateriei, poți conduce noua Mazda hibridă ca o mașină obișnuită pe benzină, dar te poți bucura în continuare de sentimentul de a conduce un vehicul electric modern.
 

EXPERIENȚA CONDUSULUI HIBRID

Mazda2 Hybrid utilizează tehnologia hibridă inteligentă pentru a comuta între modurile de alimentare electrică, pe benzină și combinată. Drept urmare, obții performanțe optime în toate situațiile.

 

SISTEM DE AUTOÎNCĂRCARE

Tehnologia de autoîncărcare din Mazda2 Hybrid înseamnă că nu ai probleme. Umple rezervorul și condu-o ca pe o mașină normală, în timp ce bateria se încarcă singură – deci nu este nevoie să-ți schimbi stilul de viață, programul sau obiceiurile de condus.

 

ELECTRICĂ ȘI PE BENZINĂ

Datorită performanței combinate a motoarelor pe benzină și electrice, poți alege sursa de alimentare pentru trei experiențe unice de condus: complet pe benzină, combinată și complet electrică. Dacă nu dorești să alegi personal, Mazda2 Hybrid va selecta din mers cea mai eficientă modalitate din punct de vedere energetic – și îți va oferi un impuls de putere ori de câte ori ai nevoie.


 

 In cazul in care nu gasiti modelul dumneavoastra in catalogul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne transmiteti seria de sasiu a autoturismului dumneavoastra.
 

FORMULAR CONTACT *

Показать: 1-5 от 5 товар

 Filtre

Поддержка клиентов Понеділок - п'ятниця 8.30-17.00

0720.499.825 0724.515.290 comenzi@radacini.ro

Compara produse

Вы должны добавить хотя бы один товар для сравнения товаров.

Был добавлен в список желаний!

Удален из списка желаний!