VITARA Strong Hybrid 140V 2022-prezent

ALEGE VITARA CARE SE POTRIVEȘTE STILULUI TĂU. FIE CĂ ALEGI MILD HYBRID SAU CĂ OPTEZI PENTRU UN STRONG HYBRID, SUZUKI VITARA ESTE COMPANIONUL PERFECT PENTRU CĂLĂTORIILE TALE

 

Proiecte, etape, obiective - viața de adult este plină de responsabilități. Dar dincolo de întâlniri și programe încărcate, cu toții suntem motivați de o forță lăuntrică: copilul din noi, gata să iasă oricând la joacă! Fă-i pe plac zi de zi cu performanțe de top pe asfalt și în off-road, design atrăgător și tehnologii de ultimă generație. Descoperă noul Suzuki Vitara!STRONG HYBRID 140V

Sistemul Strong Hybrid este unul compact, ușor, ce poate funcționa în mod hibrid sau pur electric. Acesta combină motorul DUALJET de 1,5 litri, o unitate motor/generator electric, un power pack format dintr-o baterie Li-ion și un invertor și o transmisie AGS.

 

Unitatea motor/generator permite deplasarea în modul pur electric și asistă motorul termic în timpul accelerării. Mai mult, unitatea motor/generator permite deplasarea pur electrică în marșarier și poate contribui cu extra cuplu când ambreiajul este decuplat, pentru schimbări de treaptă mai line.

Atunci când vehiculul se deplasează cu viteză constantă, unitatea motor/generator electric folosește o parte din puterea produsă de motorul termic pentru a genera electricitate, ceea ce mărește autonomia pur electrică, reduce consumul și creează condițiile unei deplasări silențioase.

În timpul decelerării, unitatea motor/generator electric recuperează o mare parte din energie pe care o folosește pentru a reîncărca bateria și a menține un nivel ridicat de energie stocată.

 

   In cazul in care nu gasiti modelul dumneavoastra in catalogul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne transmiteti seria de sasiu a autoturismului dumneavoastra.

 

FORMULAR CONTACT * 

Показать: 1-14 от 14 товар

 Filtre

Compara produse

Вы должны добавить хотя бы один товар для сравнения товаров.

Был добавлен в список желаний!

Удален из списка желаний!