Mazda CX-60 KH 2022-prezent

NOUL MODEL EMBLEMATIC MAZDA 

Noua Mazda CX-60 reprezintă tot ceea ce Mazda a încorporat în ADN-ul său în ultimii 100 de ani: de la designul superb, atât interior cât și exterior, până la măiestria și noile tehnologii japoneze, toate axate pe crearea unei experiențe memorabile pentru șofer și pasageri.

CX-60, la fel ca toate mașinile Mazda, este excelent de condus – intuitivă, sigură, ușoară și plăcută. Designul combină materiale de înaltă calitate, ADN-ul japonez și pasiunea pe care maeștrii noștri Takumi cu experiență o aduc în fiecare dintre mașinile unice Mazda.

Noua Mazda CX-60 este, de asemenea, primul nostru model plug-in hybrid, iar cu acesta lansăm o întreagă gamă de noi tehnologii centrate pe șofer.

 

DESCOPERĂ NOUA MAZDA CX-60

Estetică unică japoneză și un design elegant, dar îndrăzneț: noua Mazda CX-60 este construită pentru șoferii exigenți. Interiorul seren și elegant oferă o gamă largă de opțiuni integrate discret și tehnologii axate pe șofer, care vor depăși cu siguranță așteptările tale. Un SUV creat pentru șoferii moderni care înțeleg cu adevărat calitatea și dinamica palpitantă a condusului.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri 8.30-17.00

0720.499.825 0724.515.290 comenzi@radacini.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!